Bejelentés


dinamika.5mp.eu életerő


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás


LinkekDinamikai készülék termékbemutatója:


Az emberi szervezet funkcionális állapotának komputeres vizsgálatára szolgáló komplex rendszer. A szívritmus digitális analizátora, a Dinamika készülék egy „program-készülék” egység, ami az emberi szervezet szívritmusainak elemzését végzi el, melyeket az elektrokardio frekvenciák széles sávjából jelöl ki. A módszer alapját a bioritmikus információs elemzés új technológiája – az u.n. fraktális neurodinamika – képezi.


A rendszer létrehozásánál figyelembe vették a biológia, fiziológia, genetika, és a klinikai medicina legfrissebb vívmányait, ennek alapján dolgozták ki a magas információ tartalommal bíró mutatókat, a szervezet kiértékeléséhez.


A Dinamika lehetőséget ad: - szűrés során megállapitja a sziv-érrendszeri, vegetativ és központi szabályozó rendszer tartalékait, ugyanakkor felméri ezen mutatók eltérését a normál állapottól; - értékeli a szervezet különböző szabályozottsági állapotánál a kompenzáció mértékét és az energetikai tartalékokat; - a dinamikus vizsgálat során ellenőrzi a páciens funkcionális állapotát és értékeli a gyógyítási folymat során alkalmazott különböző terápiák hatékonyságát; - fényeffekt változásos stimuláció alkalmazásánál és meghatározott szabályszerűségek alapján vezérelt levegővétel esetén, a „biológiai visszacsatolás” szakaszában korrigálja a pszichoemociális zavarokat, „dopping effektust” hoz létre fáradtság esetén , ezzel megszűnteti a feszültséget; - a komputeres vizsgálat alapján komplett orvosi zárójelentés készítése és javallatok kiadása; A Dinamika lehetőséget ad bármilyen szakorvosnak, hogy ellenőrizze a páciens funkcionális mutatóit, prognosztizálja a változásokat, értékelje a szervezet tartalékait és megállapítsa a terápia hatékonyságát; A Dinamika lehetőséget ad egy komplex mini-rendelő létrehozására, ahol a „diagnosztika –terápia – kontroll – prognózis” ciklus valósitható meg egyszerű körülmények között.


A rendszer lehetőségei: - az EKG görbe regisztrációja, bármelyik standard elvezetésnél, a valós időben való funkcionális mutatók monitoringjával. - az EKG regisztrációja idején az arteriális vérnyomás mérése. - a biológiai visszacsatolás szakaszában az önszabályozás szintjének értékelése. - a szűrésnél a páciens funkcionális állapotának diagnosztizálása. - a funkcionális állapotmutatók változásának dinamikus vizsgálata – „egészség naptár” - 24 órás előrejelzés a „biológiai óra” szakaszban a pszichofiziológiai aktivitásra - a sziv és érrendszer állapotának értékelése és a neurohumorális rendszer szabályozása az EKG görbék aranymetszéses idóparamétereinek alapján. - a vegetativ szabályozás mutatóinak elemzése statisztikai módszerekkel a szivritmus időbeli és spektrális mutatói alapján. - a központi szabályozás és az endokrin rendszer neurodinamikus értékelése a szervezet biológiai ritmusának megfelelően. - a páciens pszichofizikai állapotának kiértékelése fázis analizis és az agyi bioritmus képei alapján. - a szervezet bioritmusának harmonizációs állapotának és az immunstátusz információs mutatóinak elemzése a fraktális elemzés módszerével. - szabályozható pszichofiziológiai terápia (dopping effektus) a biológiai visszacsatolás szakaszában. - a PQRST paraméterek automatikus mérése kézi korrekció lehetőségével. - komplex orvosi lelet létrehozása a komputeres analizis alapján. Az eredmények dokumentálása és kinyomtatása. - az ambuláns beteg egyéni, 15000 diagnózis adatot tartalmazó kartonjának létrehozása. - elektronikus kartotékrendszer létrehozása. - Használata egyszerűen elsajátítható - Gyors és pontos állapot felmérés - Nincs mintavétel - Nincs plusz költsége


  stresszoldó 5-perces légzés technika Átlagosan napi 10 vizsgálattal számolva, a mai szolgáltatási díjakat figyelembe véve a készülék kevesebb, mint 6 hónap alatt térül meg


  Érdeklődni a


+36 06 70/328-2922   


76/472-367-es telefonon ill. a sargaauto@gmail.com


E-mail-en.


Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?MaCom [ 2011-09-27 20:20 ]

Üdv...
Ez 1 komoly weboldal ??
Szuper eszközök !!

Ez vicc?
Keresés a honlaponHírek


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!